top of page
Kruidenoliën

BIORESONANTIE

Ontspanning en rust

Bij bioresonantie draait alles om trilling. Alle organen hebben zo hun eigen trillingsfrequentie. Ook meridianen, chakra's, cellen, bacterien, parasieten, virussen e.d. hebben hun eigen frequentie. Het is te meten.
Wanneer het lichaam uit balans is, stroomt de energie niet goed door. Organen werken niet zoals het hoort. Het ontstaan van klachten en ziekten kan het gevolg zijn.
Voorbeelden: vermoeidheid, eczeem, slapeloosheid, depressie, migraine, maag -en darmklachten, niet goed in je vel zitten, herstel na operatie, gordelroos.
Via metingen kunnen de verstoringen opgespoord worden. Zittend op een stoel, aangesloten op een bioresonantie-apparaat worden de verstoringen gemeten. En kunnen hierna behandeld worden.
Tijdens de behandeling gaat het apparaat de juiste elektromagnetische frequentiespectra aanhouden.
Deze zullen worden overgenomen door de organen, waardoor ze beter gaan functioneren.
Vergelijk het met 2 stemvorken. De ene laat je klinken en de andere neemt dezelfde frequentie over en begint ook te trillen.
Door de bioresonantie behandelingen wordt het lichaam geprikkeld, ondersteund en de trilling verbeterd. De klachten kunnen verdwijnen en/of aanzienlijk afnemen.

  • Het aantal behandelingen wat nodig is, is uiteraard afhankelijk van de  aard en het aantal verstoringen.

Afspraak maken
Bioresonantie: Behandelingen en diensten
bottom of page